Wij zoeken: Bergingsspecialist

Takel bedrijf Hof is een echt familiebedrijf die opzoek is naar een bergingsspecialist. Ben jij opzoek naar afwisselend werk, specialisitsche bergingsklussen en uitdagende pechhulpen? Dan zijn wij opzoek naar jou!

In een afwisselende omgeving met moderne vrachtwagens, goed materieel en een mooie ploeg collega’s, houden wij de wegen in en rondom Friesland vrij van gestrande voertuigen. Elke dan een andere invulling, de redder in nood!.

Flexibel zijn, alles aan de kant zetten en direct in de vrachtwagen springen als er een melding binnenkomt. Snel te plaatse zijn om gestrande automobilisten te helpen, ook in het weekend of midden in de nacht. Zelfstandig bergingswerkzaamheden of pechhulpen uitvoeren. Geen enkele klus is hetzelfde. Het mooiste is dat je dagelijks automobilisten te hulp schiet.

Wat bieden wij?

Een afwisselende, uitdagende, dynamische en zelfstandige functie binnen ons mooie familiebedrijf met enthousiaste medewerkers en een modern wagenpark.

Een fulltime baan met een salaris conform de CAO bergingsbranche.

Na een goede inwerkperiode waar klantvriendelijkheid, incidentmanagement, autoberging, pechhulpverlening en veiligheid aan bod komen zullen de werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig uitvoeren van onder andere bergingen, pechhulpverlening en transporten aan de meest uiteenlopende personenauto’s en bedrijfswagens in de provincie Friesland.

Wij maken graag kennis met jou!

Onze voorkeur gaat uit naar een ervaren, representatieve en flexibele kandidaat met een enthousiaste werkhouding.

  • Je bent in het bezit van rijbewijs B-C-E + Code95.
  • Je bent klantvriendelijk en servicegericht.
  • Je bent flexibel en stressbestendig en steekt je handen graag uit de mouwen
  • Je hebt een grote passie voor auto’s, techniek en hulpverlening.
  • Je bent woonachtig in de regio Heerenveen, Joure, Sneek, Leeuwarden, Drachten

Zie jij jezelf al op onze gele trucks rijden?

Neem dan contact op met Jan Hof, tel 06 22 80 52 91 of stuur een e-mail met je motivatie en cv naar werkenbij@takelbedrijfhof.nl

Hof in action