Wat staat er nu te gebeuren?

Is iedereen nog in orde? Geen lichamelijk letsel? Gelukkig! Ondanks dat u waarschijnlijk nog amper beseft wat er zojuist is gebeurd, is het voor uw veiligheid en dat van medeweggebruikers van groot belang dat er direct stappen worden ondernomen. Daarom wordt uw auto zo snel mogelijk geborgen.

De kosten
Na een aanrijding heeft iedereen met een autoverzekering ( WA, WA+ of All risk) recht op kosteloze berging en transport van uw voertuig naar ieder adres in Nederland. Ook de inzittenden kunnen, na overleg met de verzekeringsmaatschappij, met de taxi of openbaar vervoer naar de plaats van bestemming worden vervoerd. Deze oplossing zorgt meestal voor een eerste opluchting bij betrokkenen.

De reis vervolgen
Bestuurder en passagiers kunnen in de meeste gevallen meerijden met het bergingsvoertuig naar Takelbedrijf Hof. Daar kunt u rustig met een kopje koffie op adem komen van alle hectiek en emotie. Hier wordt voor u gekeken wat de mogelijkheden zijn om uw reis voort te zetten. Afhankelijk van de plaats van bestemming wordt passend vervoer aangeboden door uw verzekeringsmaatschappij. Voor leaserijders en verzekerden met als optie vervangend vervoer wordt er vaak vervangend vervoer geregeld. Meer informatie over vervangend vervoer vindt u hier

Uw voertuig laten herstellen
Is uw auto  terug te vinden bij Takelbedrijf Hof ? Dan dient u binnen 24 uur online of telefonisch aan te geven waar uw voertuig naar toe moet worden gebracht. Dit kunt u rechts op pagina invullen. Uw auto wordt daarna door Takelbedrijf Hof op het gewenste adres afgeleverd. De herstelwerkzaamheden kunt u vervolgens bij uw eigen vertrouwde schadeherstel- of garagebedrijf uit laten voeren.

eerste opzet slecht weer foto