Als lopen geen optie is…

Takelbedrijf Hof is afgifte- en innamepunt voor Logicx en Drive On, vervangend vervoerspecialisten. Voor de meeste leaserijders en verzekerden, met vervangend vervoer in de polis, staat er een voertuig klaar om de reis direct voort te kunnen zetten. Deze mogelijkheid is er alleen als dit in de polisvoorwaarden is opgenomen.

Aan het einde van de gebruikerstermijn van de vervangende auto kunt u deze weer bij Takelbedrijf Hof inleveren of doorhuren. Doorhuren dient u zelf te regelen met de desbetreffende organisatie. Dit kan op www.logicx.nl of www.driveon.nl. Tevens vindt u hier een overzicht van de inleverpunten.

logicx driveon

Inleveren vervangende auto
Vanzelfsprekend kunt u uw vervangende auto bij Takelbedrijf Hof inleveren, op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur.  Waar u de auto ook inlevert, alle inleverpunten hanteren dezelfde criteria bij het inleveren van een vervangende auto:

U levert de volgetankte auto in nette staat af en neemt de contractpapieren mee. Vervolgens draagt u zelf zorg voor uw retourreis. Op deze manier treft een volgende gebruiker de auto aan zoals hij of zij dat mag verwachten.

_DSC7045